Thursday, 8 October 2009

Painting and drawing


£1.50 + Postage
Condition: as new
Sold on Amazon

14 comments:

 1. Szia! Engem érdekelne az első két könyv. Mennyi lenne postaköltséggel együtt (Magyarországra)?

  ReplyDelete
 2. Koszonom az erdeklodest!!! Ma megkerdezem a postan es visszarok neked.

  ReplyDelete
 3. Engem lehet, hogy mind az 5 érdekelne. Mikor kell fizetni és hogyan? Anyukámék Londonban élnek. Az ő címükre mennyi lenne elküldeni a könyveket? (Londonon belül)

  ReplyDelete
 4. Eszti!
  Koszonom az eredklodest.
  Londonon belul szemelyesen is at tudom adni a konyveket. Ebben az esetben helybeni kezpenzfizetes lehetseges. Postan is eltudom kuldeni a cimukre. 2 kony eleg nehez, a tobbi pille sulyu. kb 3 kg a sulya. meg nem mertem le. De az elo ket kony sulya 990gr (most jovok a postarol)kb. £5 lenne ha postan kuldom nekik.
  Ha a szuleid fizetik, attudjak utalni a bankszamlamra, vagy keszpenzes fizetes. Ha te fizeted PayPal lenne az optimalis, ha van neked. Ha nincs elkuldheted a sogornom szamlajara Magyarorszagon. Persze ezt meg kell beszelnem vele eloszor.

  ReplyDelete
 5. Maimoni!

  lemerettem es megkerdeztem. A suly 990gr. A postakoltseg £6.27, de a 27 pennyt nem szamolom fel azaz en koltsegem. E szerint a website szerint £6 = 1754 Ft (http://www.xe.com/ucc).
  Fizetesi lehetoseg: PayPal vagy kuldheted sogornom szamlajara Magyarorszagon.

  ReplyDelete
 6. Bea, nekem úgy lenne a legjobb, hogyha személyesen vinnéd el a könyveket anyuéknak, és én fizetném paypallal. (anyuék éppen készülnek egy csomagot küldeni az Árva Trans-szal, abba bele is tudná nekem tenni)

  A harmadik és az ötödik könyv témája hasonló, így inkább csak az utolsó kettőt venném meg (vagy egyben az ötöt, ha Maimoni-nak mégsem kellene az első kettő).

  ReplyDelete
 7. Bocs, Eszti vagyok, a férjem van bejelentkezve, ő Olivér. :)

  ReplyDelete
 8. Eszti, ird meg lecci emailben anyukadek cimet. En Southall-ban lakom, ha ez mond neked/nekik valamit. Iranyitoszam UB1 2BD, West London, 4-es zona. az emailem bradics@yahoo.es. Maimoni meg nem reagalt vissza. Igy nem tudom, hogy kellenek-e neki a konyvek. A tobbit (hova, mikor) megbeszelhetjuk emailben.

  ReplyDelete
 9. Rendben. Anyuék címét elküldöm emilben ma este. (fejből nem tudom a címüket, mert néhány hónapja költöztek egyet Londonon belül) Valahol megvan leírva, de elő kell kerítenem, vagy újra leinformálódnom tőlük- most sétálni megyünk a családdal, este tudom megírni a címedre, ha jó úgy.

  ReplyDelete
 10. Az emil-címemet gyorsan leírom még:

  fiukahajoban (kukac) gmail (pont) com

  ReplyDelete
 11. Bocs, nincs még meg a cím, nem értem el anyut, de írtam neki sms-t, hogy írja meg a címét, úgyhogy remélem holnap el tudom neked küldeni. :)

  ReplyDelete
 12. Szia Bea!
  Megvenném a két könyvet, és ha jó neked úgy, elküldöm Eri számlájára a pénzt. Az e-mail címem praktikaksokgyerekhez(kukac)gmail(pont)com.

  ReplyDelete
 13. Szia Maimoni!

  Nezd meg az emailed.

  ReplyDelete
 14. Írtam neked emilt anyu címével.

  ReplyDelete